zondag 2 september 2012

Clownangst...

Als verrassing op een regenachtige zondagnamiddag, besloten we naar het circus in de buurt te gaan. Ik heb het niet zo voor circussen (ik vind het altijd wat triests hebben...), maar de kindjes vinden het toch leuk (dachten we toch).


Het begon allemaal goed, tot de clowns kwamen. Ons Anouk had om 1 of andere reden schrik en deed dus bij iedere opkomst van de clowns de ogen toe, met als resultaat dat ze deze nacht bij ons in het grote bed geslapen heeft...


Broerie daarentegen vond het geweldig en de papa nog meer, nadat hij de eerste uitverkorene was om de tand van clown te trekken (misschien vandaar de schrik van Anouk?). (Hij mag nog gelukkig zijn dat hij de eerste was: de tweede die ze uit de zaal haalden, moest midden in de piste staan met een zak over zijn hoofd, het kon dus erger...)

Na plechtig beloofd te hebben dat we nooit meer naar het circus zouden gaan, is alles toch nog goed gekomen. (Voor € 21,00 per persoon kan je inderdaad beter een dagje naar Plopsaland gaan hé!)
2 opmerkingen:

Eve(n) Genaaid zei

kan het kind alleen maar gelijk geven, hier ook een nee tegen circussen en de daarbij horende clowns (is helemaal misgelopen na het zien van Stephen King's IT)

Tante Jannie zei

Ik weet ook niet waarom maar ik heb toch ook altijd nog steeds wat schrik als ik een clown zie. Snap haar helemaal!