zondag 9 december 2012

help!!!! ik kan geen foto's meer uploaden!

Moet ik nu berichten wissen; of ieder fotootje uit mijn vorige berichten verkleinen (heb ik al geprobeerd, maar zoveel werk zie ik echt niet zitten!)

Weet er iemand hoe ik foto's kan opslaan in een picasa-album? Blijkbaar helpt dit...

2 opmerkingen:

Tante Jannie zei

He balen! Maar als je je foto's niet groter maakt dan 800 pixels dan tellen ze niet mee voor je opslagcapaciteit. Ik vrees toch dat je er een aantal uit eerdere blogberichten zal moeten verkleinen. En misschien heb je er ook foto's bij staan die nu nergens meer getoond worden op je blog? (ik heb dat met foto's van give aways bij anderen)

Via https://picasaweb.google.com/home kun je foto's toevoegen en beheren.

Hoop dat je hier iets aan hebt!

Decreazusjes zei

Wij hadden dit een tijdje geleden ook aan de hand; Via onze google account (bij producten) merkte ik op dat onze foto's al automatisch op een picasawebalbum werden opgeslagen. Er zaten veel dubbele foto's tussen, foto's die we hadden geopload en toch niet hadden gebruikt. door deze alvats et wissen konden we terug fotoruimte vrijmaken maar vanaf nu verkleinen we ook alles en dubbele foto's verwijderen we ook direct. Google account gaf wel aan dat door naar google-drive over te schakelen we ook meer fotoruimte kregen, maar dat hebben we niet moeten toepassen (allé nog niet ;-))