woensdag 12 december 2012

kerstswap voor atelier valerie...


Ik heb voorlopig nog niet gehoord of Bernadette Claeskens dit ontvangen heeft... Ik hoop dat de post dit keer zijn werk wel gedaan heeft...
3 opmerkingen:

Sweet Sienna Hope zei

leuke spulletjes!Ze al er heel blij mee zijn!

Tante Jannie zei

Och jee dat zal toch wel? Stel je voor dat dit super toffe pakketje kwijt zou zijn geraakt in de post! Het is echt super leuk wat je allemaal gemaakt hebt!

Bernadette Claeskens zei

En dat ik er blij mee ben. Dat mag je wel geloven. Het geldbeugeltje kwam als geroepen, eindelijk iets gevonden voor al die kleine centjes in te doen. En die handwarmertjes, die hebben hier ook al goed gediend. Met dit koude weer, kan je niet genoeg warmte krijgen. De glasonderleggers, die worden bewaart tot met kerstmis, dan gaan ze zeker gebruikt worden al ben ik bang dat er op gemorst zal worden. Het tasje, waar alles in opgeborgen was, heeft mijn jongste snel aangeslagen, dat was dus net het tasje dat ze zocht om haar make-up spulletjes in op te bergen. Het uiltje hangt al op bij al mijn andere uiltjes en poppetjes en vogeltjes die ik al heb mogen ontvangen. Leuk als aandenken. De rest wacht nog op een juiste manier van gebruik, maar wees maar gerust, dat komt nog wel.

Heel hartelijk dank voor het leuke pakketje en sorry voor het laat tijdig reageren, maar ik heb je blog nu pas ontdekt. Dus nu ga ik eens snel rond snuffelen en kijken naar al het leuke dat jij maakt.