donderdag 16 augustus 2012

To do list...

Herken je het  fenomeen: dat je meer bezig bent met lijstjes te maken dan ze eigenlijk gewoon af te werken? Wel: ik ga er toch weer eentje maken, al was het maar voor mezelf:

4 opmerkingen:

Sarah zei

Da's al een mooie lijst. Gewoon bovenaan beginnen. Ik denk dat als ik zo'n lijst zou maken, die veel langer zou zijn. Daarom laat ik ze maar in mijn hoofd. :)

Pluisje zei

Wat een grote plannen ...ik zou zeggen een voor een af werken..Dat stofje van die poezen komt van bij Etsy..kijk op mijn blog onder stofjes daar staat het bij wel op letten je kan misschien invoertaksen moeten betalen ik heb het nog aan de hand gehad maar in sommige van blog wel .Veel succes.

Tante Jannie zei

:) Daarom heb ik een heel mooi 'extern geheugen' (lees: mooi boekje) gekocht waar ik alles in opschrijf (: Zeker als je hier actief bent op als blogger dan komen er elke dag weer nieuwe ideeën bij :)

Griet zei

Ik denk dat jij dringend pinterest moet gaan ontdekken (als je dat nog niet gedaan hebt, tenminste). Pas op, extreem verslavend, maar zoveel makkelijker voor alle lijstjes en ideetje die je maar bij wilt houden.